Toundra (Mad)

Sense gens de por podríem parlar de Toundra com la banda de rock instrumental més important de la història estatal. Els seus quatre discos, que els van portar de la independència fins al seu fitxatge amb Superball Music el 2013, les seves gires per tota Europa, la seva presència a festivals de tots els estils musicals i sobretot, el seu directe i força escènica, els han convertit en un petit fenomen que agrupa seguidors d’estils diferents i fa dels seus concerts una celebració difícil d’oblidar.

La seva presència al primer AMFest (llavors Aloud Music Festival 2013) queda lluny, però deixa un record impossible d’esborrar: la seva primera vegada amb orquestra, acompanyats de les Cordes del Món en aquest «Réquiem» per la història:

El seu nou treball portarà el títol de «Vortex» i la banda el defineix com «una sort d’agraïment a tots aquells promotors, treballadors de sala, segells, agencies, públic … Un agraïment a totes les persones que ens han ajudat durant aquests anys a viure aquest somni que és Toundra». Potser per això vénen a presentar el disc a l’AMFest, que des d’aquell primer dia i fins ara continua sent casa seva. Junts vam posar la primera pedra d’aquest projecte i junts tornem a posar la base d’aquesta nova etapa del festival. Molt agraïts i molt feliços!

TORNAR