blockimage

COMPRA LES TEVES ENTRADES!

Entrades per 2023 a la venda!

Des de 8€!
+ gastos

Abonaments esgotats!

Entrades de dia ja disponibles

Gaudeix de 3 dies de festival!

AMFEST 2023

Vam estirar al màxim la idea del DIY i es va trencar als nostres nassos. Tot era massa bonic i per al record dels qui hi vam ser, l’AMFest 2022 serà sempre el punt al qual voldrem tornar algun dia. I ho farem.

Però la realitat mana, aquest any no hi haurà AMFest com ho havíem conegut però no ens podíem estar quietes. Per què no fer algun concert d’alguna banda que ens encanta? Per què no reprendre la nostra excel·lent programació local que suma a la seva història més de 60 propostes? Per què no tornar al punt d’inici, programar a sales que ens agraden i explorar com sona L’Hospitalet en directe?

Es diu AMFest Encobert, perquè té molt de l’AMfest, però alhora li faltaran algunes coses. Tot i que intentarem que no es notin i per això ho encobrim. El bàsic estarà: bona música, bandes increïbles que esperàvem fa anys, debuts a Espanya, presentació de discos que ens han meravellat, bandes locals en plena forma, excel·lents llocs per escoltar música en directe, bon ambient amb el millor públic de la història i darrere un equip de gent intentant que tot surti com ha de sortir.

Mailing AMFest

Subscriu-te per rebre novetats del festival