65daysofstatic (UK)

Ens agrada dir la veritat. En somnis, el cartell del primer AMFest estava format per Toundra, Lisabö … i 65daysofstatic. Vam anar darrere d’ells però érem joves, teníem poca experiència i segurament no teníem ni les forces ni els diners per fer-ho possible.

Per aquesta nova etapa teníem clar que els volíem. 65daysofstatic van reinventar la nostra idea del que era el post-rock. «The Fall of Math«, «One time for all time» o l’imprescindible «The destruction of small ideas» van portar el gènere a trencar el seu teixit, expandint conceptes i donant cabuda a sons que abans eren prohibits si parlàvem de rock instrumental.

El temps, els festivals, les gires i els directes els van acabar de situar on són ara. Els de Sheffield van editar l’any 2016 «Music for an infinite universe«, la banda sonora del videojoc «No man´s sky«, que els va acabar de catapultar al gran públic i és en aquest moment on l’AMFest torna a creuar-se en el seu camí. I aquesta vegada amb èxit.

65daysofstatic presentaran per primer cop a Barcelona el seu nou projecte «Decomposition Theory Show«, on el live coding és el gran protagonista. Una tècnica de creativitat que fa de cada concert un moment únic, llençat per codi escrit i que l’espectador pot veure en pantalla. Un espectacle de llum i so portat a l’extrem amb la marca i el segell d’un grup sense el qual és impossible entendre la música instrumental dels nostres dies.

TORNAR