The Notwist (Ger)

A vegades somiem en tenir al nostre festival a grups que posem a la furgoneta quan anem de gira o quan fem viatges en cotxe amb la família. Acostumen a ser impossibles, per moltes raons, però sempre hi ha un moment que els somnis es fan realitat.

The Notwist van néixer l’any 1989 quan fèiem EGB i potser ni tu ni nosaltres sabíem de la vida més enllà de 4 coses que ara mateix hem oblidat. De com van passar de l’indie rock a l’electrònica subtil, al pop perfecte i a les melodies que mai s’esborren del cap, és difícil d’explicar. Però agraïts eternament, és clar. Costa d’entendre la nostra pròpia evolució musical sense discos com «Shrink«, «Neon Golden» o «The devil, you + me«. Han viatjat al nostre costat i ens han fet millors persones.

Quan vam començar el nou camí de l’AMFest volíem una banda que pogués capitanejar un canvi i una apertura d’estils a sons electrònics, sense perdre teixit orgànic i amb una força instrumental que estigués a l’altura de la història del nostre festival. Només un nom ens va venir al cap: The Notwist. Quan va sorgir l’opció de fer-los tancant el festival, un diumenge a mitja tarda, en una fàbrica de creació, vam comprendre que a vegades la sort està del teu costat i que aquest festival ho fem perquè volem continuar somiant.

TORNAR