• CARTELL

    Així està el cartell de l'AMFest 2018
  • ENTRADES

    Compra el teu abonament per 65 € fins a l'11 de juny
  • INFO

    Del 12 al 14 d'octubre a Fabra i Coats
blockimage

Fins a l'11 de juny, abonaments en oferta per tan sols 65 €!

65€
Abonaments

Abonament/3-day pass Early Bird

Compra el teu abonament
25€
Entrades de dia

Entrades de dia / 12-13-14 d'octubre

Compra la teva entrada

Ningú ens estava obligant a continuar, però hi havia quelcom internament que ens feia tenir ganes de mes. Es diu il·lusió, es diu projecte, es diuen idees. Com diuen que la unió fa la força, vam trucar a les portes dels nostres amics de L’Afluent i junts fem el camí que ens porta a la Fabra i Coats els dies 12, 13 i 14 d’octubre de 2018.

Els nostres preus, les nostres maneres, la nostra música. El vostre festival. Torna l’AMFest, neix un nou AMFest. Amb les orelles més obertes que mai a nous estils, propostes i risc. I com no, el nou emplaçament, la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, un espai que podem vestir al nostre gust, com sempre hem volgut, posant-li la nostra personalitat i el nostre cor.

Durant aquests mesos donarem a conèixer una programació cuidada al detall, amb 3 dies de concerts, més de 25 actuacions que faran realitat el festival que sempre havíem tingut al cap. Un festival que ha arribat fins aquí gràcies a tu, que sempre ens has donat suport, i que només continuarà endavant si vens amb nosaltres a l’aventura d’assistir a un festival on el més important continua sent la música.